MENU

 

Zin om lekker uitgebreid te tafelen of te borrelen?

Zowel binnen in ons restaurant als op ons terras heten we je van harte welkom voor een kop koffie, drankje, lunch of diner. Voor elke smaak en elk dieet heeft Restaurant De Hekseketel een passend menu. Geef speciale dieetwensen of allergieรซn vooraf aan bij onze bediening. Onze koks zullen de gerechten dan zondig aanpassen. Voor kinderen hebben we diverse kindergerechten. Bovendien kunnen kinderen op ieder tijdstip pannenkoeken bestellen.

Bekijk hier

Al onze heerlijke gerechten

Recensies

Flinke porties, goed gekruid en nog lekker warm.

De bestelling was erg gemakkelijk en direct daarna kreeg ik een mail met de bezorgtijd. De bezorging was keurig op tijd, zoals beloofd in de mail.ย Ik heb zitten smullen van een flinke en mooi opgemaakte hollandse garnalencocktail.ย De gamba's met gebakken aardappelen waren heerlijk! Flinke porties, goed gekruid en nog lekker warm.

Echt een aanrader!

Mooie locatie, sfeervol ingericht, vriendelijk en attent personeel.

Bediening ging vlot ... eigenlijk een etentje uit het boekje. Het eten was fantastisch en een geweldige kaart. Ruime keuze uit vlees, vis of vegetarisch voor oud, maar zeker ook voor jong is er aandacht op de kaart. Aparte gerechten als escargots, meerval of het gebruik van geitenkaas/Franse kazen maken het de moeite waard om terug te komen om wat anders te kiezen dan de vorige keer.

We komen zeker nog eens terug als we nog eens weer op Ameland zijn.

2 dagen geleden hier gegeten om een dagje Ameland af te sluiten. Onze hond mocht gewoon mee op het terras en we hadden daarom gevraagd om een rustig hoekje zodat ze niemand tot last zou zijn. Het eten was heerlijk, mooie porties, nette prijzen en vriendelijke vlotte bediening. We komen zeker nog eens terug als we nog eens weer op Ameland zijn.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur.

Maandag 5 december t/m donderdag 8 december gesloten

Zaterdag 31 december geslotenย 

Telefoon

0519 542 395