Groepen en Partijen

 

Geef je een verjaardagsdiner, borrel of wil je een ander bijzonder moment vieren?

Ons eigentijds ingerichte restaurant is gezellig waardoor je je onmiddellijk op je gemak voelt. Ben je met zijn tweeën of met een grote groep? Door de flexibele tafelindeling is het mogelijk om de ruimtes zeer snel aan te passen. We hebben beschikbaarheid voor groepen tot ongeveer 80 personen. Naast onze uitgebreide menukaart hebben we ook de mogelijkheid voor warme of koude (thema) buffetten.

Ons terras is comfortabel door rondom transparante windschermen en haardvuurtjes. Ideaal gelegen in de zon. Bij regen hebben we de mogelijkheid een deel te over dekken. Er is dus van alles mogelijk!

Feestje bij je vakantieadres?

 Je gasten heerlijk eten bezorgen op een tuinfeest, borrel, bruiloft of personeelsfeest? Onze mobile foodtrailer is een unieke toevoeging aan ieders feest! Je kunt ons inhuren voor verschillende foodconcepten, bijvoorbeeld: catering, hapjes & salades, walking dinner, high wine, high beer, barbecue, sushi of buffet! We werken volgens de uniforme voorwaarden horeca.

Wil je informatie ontvangen over de mogelijkheden van catering, grote groepen, feesten of partijen neem dan gerust contact met ons op en vraag naar Louise.

Feestje bij je vakantieadres?

Niets meer missen?

Volg ons op instagram

Recensies

Flinke porties, goed gekruid en nog lekker warm.

De bestelling was erg gemakkelijk en direct daarna kreeg ik een mail met de bezorgtijd. De bezorging was keurig op tijd, zoals beloofd in de mail. Ik heb zitten smullen van een flinke en mooi opgemaakte hollandse garnalencocktail. De gamba's met gebakken aardappelen waren heerlijk! Flinke porties, goed gekruid en nog lekker warm.

Echt een aanrader!

Mooie locatie, sfeervol ingericht, vriendelijk en attent personeel.

Bediening ging vlot ... eigenlijk een etentje uit het boekje. Het eten was fantastisch en een geweldige kaart. Ruime keuze uit vlees, vis of vegetarisch voor oud, maar zeker ook voor jong is er aandacht op de kaart. Aparte gerechten als escargots, meerval of het gebruik van geitenkaas/Franse kazen maken het de moeite waard om terug te komen om wat anders te kiezen dan de vorige keer.

We komen zeker nog eens terug als we nog eens weer op Ameland zijn.

2 dagen geleden hier gegeten om een dagje Ameland af te sluiten. Onze hond mocht gewoon mee op het terras en we hadden daarom gevraagd om een rustig hoekje zodat ze niemand tot last zou zijn. Het eten was heerlijk, mooie porties, nette prijzen en vriendelijke vlotte bediening. We komen zeker nog eens terug als we nog eens weer op Ameland zijn.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Adres

Restaurant De Hekseketel

Torenstraat 11

9163 HD Nes Ameland

Telefoon & Whatsapp