brand story

 

Let’s make memories

Wie naar Ameland komt, kent uiteraard Restaurant de Hekseketel! In 2020 hebben ondernemers duo Rick en Louise samen met broer Robert, net voor de coronacrisis, dit populaire restaurant aan de rand van het dorp Nes overgenomen van Bart en Petra. Restaurant de Hekseketel staat al 30 jaar bekend om haar persoonlijke gastvrijheid, bourgondische gezelligheid, heerlijke grote stukken gegrilld kwaliteitsvlees en royale porties bijgerechten. Dit smakelijke concept voor lekkerbekken met de grill in de hoofdrol, zetten we voorlopig op dezelfde manier voort. Echter is de karakteristieke en voormalige bruine inrichting met oude interieur details inmiddels op de schop gegaan. Het is vervangen door een eigentijds interieurconcept met; stoere elementen, verrassende kleurnuances, een beetje hip maar huiselijk en vertrouwd.

 

FLAVOURS 

Het is je vast al opgevallen. Wat ruikt het heerlijk! Logisch, want de grill van de Hekseketel draait altijd op volle toeren. Ons keukenteam heeft een passie voor vlees. Geen innovatieve keukentechnieken of poespas maar gewoon, puur een lekker stuk vlees en voldoende bijlagen. Terug naar de basis. Koken voor mensen om wie je geeft. Het kwaliteitsvlees wordt a la minute vers voor jou gegrilld op de grill. De royale menukaart staat vol stoere steaks voor echte mannen. Maak ook met heerlijke andere gerechten als gamba’s, zalm en kip. Vieze vingers verplicht; Lekker met de handjes kluiven van chickenwings en de lekkerste spare ribs van Ameland. Bourgondisch genieten met het hele gezin doe je bij Restaurant de Hekseketel in het bruisende dorp Nes. 

VIS EN VLEES  

Trots op het zusje in Buren! Eerder openden Rick en Louise in 2009 al de deuren van Restaurant StrAnders. Een visrestaurant dat sindsdien een bijzondere mix van streetfood en gastronomie met verfijnde kwaliteit voert. Met een voorliefde voor SEAFOOD serveren ze allerhande vitamines uit de zee! Het restaurant is gehuisvest in een leuk pand tussen dorp en strand, omringd door Amelander natuur buiten het dorpje Buren. Dit leukste visrestaurant van Ameland is een super goede uitvalsbasis na een heerlijke strandwandeling of een mooie fietstocht over het eiland.  

EEN TEAM EEN TAAK 

Medewerkers zijn belangrijk! Vol vakmanschap, ervaring en enthousiasme staat het gastvrije team dagelijks met plezier voor je klaar. Zoals je gewend bent is Restaurant de Hekseketel dagelijks geopend. Dus hou je van vlees en oprechte gezelligheid? Bourgondisch genieten doe je bij Restaurant de Hekseketel in het bruisende dorp Nes.
 

Robert, Rick, Louise en het team. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Neem contact met ons op

Telefoon | Reserveringen

0519 5423 95

Adres

Restaurant De Hekseketel

Torenstraat 11

9163 HD Nes Ameland

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 11.00 uur

Whatsapp | Menukeuze appen

06 30 98 39 41

E-Mail

info@hekseketel.nl