Reserveringen

0519 542 395

Torenstraat 11

9163HD Nes Ameland

Restaurant Grill De Hekseketel 

 

Genieten

Zowel binnen in ons restaurant als op ons terras heten we u van harte welkom voor een kop koffie, een drankje, lunch of diner.

Ons restaurant is gezellig sfeervol ingericht waardoor u zich onmiddellijk op uw gemak voelt, zowel als u zijn tweeën bent of met een grote groep. Door de flexibele tafelindeling is het mogelijk om de ruimtes zeer snel aan uw behoefte aan te passen. Ons terras is ideaal gelegen in de zon en door rondom transparante  windschermen lekker luw. Comfortabel door  gasverwarming als het afkoelt en deels overdekt indien het regent. Volop gezellige zitjes om van een kop koffie of een biertje te genieten, te lunchen of ‘s avonds bij het haardvuur te dineren. Maar ook om na te borrelen, bij te praten en wandelingen of een fietstocht mee af te sluiten.  

 

Speciale wensen 

Voor elke smaak, elke trek en elk dieet heeft Restaurant De Hekseketel  een passend menu.  Wanneer u speciale diettenwensen hebt of allergieen, geef dit dan vooral aan bij onze bediening. Onze koks zullen de gerechten dan zo voor u aanpassen dat dit volledig aan uw wensen voldoet.

Kindvriendelijk

Restaurant De Hekseketel heeft hart voor de kinderen. Op de Kindermenukaart vinden ze diverse heerlijke gerechten en bovendien kunnen kinderen op ieder tijdstip pannenkoeken bestellen. Mooie kleurplaten en kleurpotloden zorgen ervoor dat uw kind zich niet verveelt. En natuurlijk hebben we een aantal kinderstoelen die we zo bij kunnen schuiven.

 

Wijnselectie

Het menu, de wijn en u. De volmaakte driehoek als het gaat om smaak. Bij de samenstelling van onze wijnselectie hebben we rekening gehouden met diverse smaaktypes en stijlen uit traditionele wijngebieden en de moderne wijnwereld. Vraag naar de wijnkaart en kies de wijn die bij u past.

 

Bierkaart en Tap

Wij hebben een zeer eigentijdse bierkaart met veel Nederlandse kwaliteitsbieren. Ook Amelander bier vindt u op onze kaart. Bovendien hebben we altijd vier bieren van de tap.

 

Locatie

Restaurant De Hekseketel vindt u aan de Torenstraat 11 in het centrum van het gezellige Nes. In en rond het historische centrum vindt u ook de prachtige commandeurswoningen evenals het recht tegenover de Hekseketel gelegen oude gebouw van de KNZHRM die herinneren aan het roemrijke zeemansverleden van Ameland.

 

Reserveren

Om teleurstellingen te voorkomen raden we U aan vroegtijdig te reserveren, zeker indien U met een groep komt of op een bepaald tijdstip wilt eten. Ons restaurant is regelmatig volledig bezet.

 

Catering en grote groepen

Wilt U informatie over de mogelijkheden van catering, grote groepen, feesten of partijen neemt U dan contact op en vraag naar Louise.

 

Restaurant De Hekseketel

Torenstraat 11 - 9163 HD Nes Ameland

Tel.: 0519-542395

E-mail: info@hekseketel.nl

WhatsApp

06 30 98 39 41