Restaurant - Grill

 

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

De Hekseketel

 

 

 

Restaurant Grill De Hekseketel

 

 

Genieten.  

 

Zowel binnen in ons restaurant als op ons terras heten we u van harte welkom voor een kop koffie, een drankje, lunch of diner.

Ons restaurant is gezellig sfeervol ingericht waardoor u zich onmiddellijk op uw gemak voelt, zowel als u zijn tweeën bent of met een grote groep. Door de flexibele tafelindeling is het mogelijk om de ruimtes zeer snel aan uw behoefte aan te passen.

Ons terras is ideaal gelegen in de zon en door rondom transparante  windschermen lekker luw. Comfortabel door  gasverwarming als het afkoelt en deels overdekt indien het regent. Volop gezellige zitjes om van een kop koffie of een biertje te genieten, te lunchen of ‘s avonds bij het haardvuur te dineren. Maar ook om na te borrelen, bij te praten en wandelingen of een fietstocht mee af te sluiten.  

 

 

Speciale wensen

 

Voor elke smaak, elke trek en elk dieet heeft Restaurant De Hekseketel  een passend menu.  Wanneer u speciale diettenwensen hebt of allergieen, geef dit dan vooral aan bij onze bediening. Onze koks zullen de gerechten dan zo voor u aanpassen dat dit volledig aan uw wensen voldoet.

 

Kindvriendelijk van huis uit: afgestemd kindermenu

 

Restaurant De Hekseketel heeft hart voor de kinderen. Op de Kindermenukaart vinden ze diverse heerlijke gerechten en bovendien kunnen kinderen op ieder tijdstip pannenkoeken bestellen. Mooie kleurplaten en kleurpotloden zorgen ervoor dat uw kind zich niet verveelt. En natuurlijk hebben we een aantal kinderstoelen die we zo bij kunnen schuiven.

 

Eersteklas wijnselectie

 

Het menu, de wijn en u. De volmaakte driehoek als het gaat om smaak. Bij de samenstelling van onze wijnselectie hebben we ons laten leiden door de verwachtingen voor het seizoen.  Vraag naar de wijnkaart, proef de namen en beschrijving en kies de wijn die bij u past.

 

Bierkaart en Tap

 

Wij hebben een zeer uitgebreide bierkaart met zowel Nederlandse als buitenlandse bieren, bovendien hebben we altijd  vier bieren van de tap.

 

Hier vindt u Restaurant De Hekseketel op Ameland

 

Restaurant De Hekseketel vindt u aan de Torenstraat 11 in het altijd bezig en gezellige Nes. In en rond het historische centrum vindt u ook de prachtige commandeurswoningen evenals het recht tegenover de Hekseketel gelegen oude gebouw van de KNZHRM die herinneren aan het roemrijke zeemansverleden van Ameland.

 

Reserveren

 

Om teleurstellingen te voorkomen raden we U aan vroegtijdig te reserveren, zeker indien U met een groep komt of op een bepaald tijdstip wilt eten. Ons restaurant is regelmatig volledig bezet.

 

Catering en grote groepen

 

Wilt U informatie over de mogelijkheden van catering, grote groepen, feesten of partijen neemt U dan contact met ons op

 

Contact

 

Grill-Restaurant De Hekseketel

Torenstraat 11 - 9163 HD Nes Ameland

Tel.: 0519-542395

Tel./Fax: 0519-542131

E-mail: info@hekseketel.nl

Reserveringen

0519 542 395

Torenstraat 11

9163HD Nes Ameland